Veelgestelde vragen

closed
Waar kan ik Melkmeisje kopen?

Je koopt Melkmeisje bij de supermarkt, drogist en groothandel. In grote familieformaten van 1L en 2L voor in bad. Je herkent ze direct aan de frisse, kleurige doppen.

Wat betekent pH-huidneutraal?

Je huid heeft een natuurlijke zuurgraad die je huid beschermt tegen agressieve factoren als vuil en bacteriën. Het is dus belangrijk om de zuurgraad op peil (ofwel ‘neutraal’) te houden. pH-huidneutrale producten laten de zuurmantel met rust en herstellen deze soms enigszins.

Wat betekent dermatologisch getest?

Wanneer dit op een etiket staat, betekent dit dat de fabrikant het product door dermatologen heeft laten testen op een specifiek geselecteerd testpanel.

Kan ik Melkmeisje ook gebruiken als ik een gevoelige huid heb?

Onze producten zijn in principe ontwikkeld voor alle huidtypen. Natuurlijk is elke huid verschillend en een eventuele reactie op bepaalde stoffen kan daarmee ook verschillen. We krijgen veel positieve reacties van mensen met een gevoelige huid die Melkmeisje al jaren gebruiken.

Heeft Melkmeisje tips om lekker te badderen?

Geniet van een moment voor jezelf en kom helemaal tot rust. Melkmeisje geeft je een paar baddertips.

De voorbereiding

Zorg voor een schone en opgeruimde badkamer. Zet een rustgevend muziekje op en dim het licht of steek een paar kaarsjes aan. Voor een romantische setting strooi je nog wat rozenblaadjes uit in je badkamer

Al je benodigdheden bij de hand

Waarschijnlijk gebruik je producten als shampoo en conditioner, een gezichtsmasker, een scrubhandschoen of een douche/badpuff. Zorg dat je niet meer uit bad hoeft te stappen en leg het allemaal alvast klaar.

Het bad vullen

Laat je bad vollopen met water en schenk er één van de Melkmeisje bad & douche crèmes in. Je kunt kiezen uit Karnemelk (licht en fris), Honing (zacht en romig), Zonnebloem & Melk (fruitig bloemig) en de nieuwste variant Pioenroos & Katoen (fluweelzacht bloemig). Hierdoor ruikt je bad heerlijk en voelt je huid erna heerlijk zacht. Hou je van veel schuim? Vul het bad dan met de douchekop, die je schuin in het water richt.

Ontspannen

Als je je telefoon uitzet en de deur op slot doet, weet je zeker dat niemand je baddersessie kan onderbreken. Masseer je voeten, lees een tijdschrift of goed boek. Of sluit je ogen en denk even helemaal aan niets!

Geen bad?

Geen paniek! Melkmeisje is natuurlijk ook gewoon te gebruiken onder de douche.

Producten

Toch nog vragen? Laat het ons weten!
Wij zijn continu bezig met de ontwikkeling en optimalisering van onze Melkmeisje producten.
Onze customer service staat je graag te woord. Op de contact pagina kun je je vraag stellen.